lauantai 31. tammikuuta 2015

Pienen pientä match show -infoa

 
Se olis kolme viikkoa ja kaksi päivää aikaa talviriehaan ja match showhun! Seuran johtokunnassa kuhisee tapahtuman tiimoilla tosi kovaa ja erilaisia ideoita tuntuu pursuavan jokaiselta. Pitää tunnustaa, että ei me aivan kaikkia ideoitamme tulla toteuttamaan vielä tässä talviriehassa. Säästetään kaikenlaista kivaa tuleviinkin tapahtumiin, niitähän on tälle vuodelle luvassa vielä monta!

Match showhun on tullut jo nyt paljon ilmottautumisia. Kiitos niistä! Vielä mahtuu mukaan, joten jos olet kiinnostunut saamaan kaviokkaastasi arvostelun ja tulla viettämään mahtavaa päivää kanssamme, lähetä meille sähköpostia. Kutsun löydät täältä blogista edellisestä julkaisusta sekä kutsu on myös nähtävillä seuramme facebook- sivuilla.

Mätsäreiden tiimoilta tapahtuu myös muuta! Epäröitkö näyttelyyn lähtöä? Mietitkö mitä siellä tehdään? Onko siitä edes mitään hyötyä? Tule kurssille ennen näyttelyä ja näyttelykautta! Perustiedot ja käytännöt haltuun ja voit tulla elämäsi ensimmäisiinkin näyttelyihin ammattilaisen ottein!

Klikkaa suuremmaksi!

Helmikuun näyttelystä meiltä on kyselty huolestuneena pohjien liukkaudesta. Sitä emme tiedä mitä sääukko meille taivaalta heittelee ennen sitä, mutta lupaamme huolehtia, että näyttelykehän pohja tulee olemaan turvallinen. Kengättä olevat varsat ja vanhemmatkin hevoset tulevat pysymään pystyssä eikä esittäjänkään lenkkarin pohja tule sutimaan kurvissa.

Turvallisuus on otettu huomioon muutenkin tapahtuman järjestämisessä. Yleisö ja hevoset eivät tule pörräämään samoissa neliöissä. Nuorten talon pihalla tilaa riittää meille kaikille!

Taidankin jatkaa vielä match show -palkintojen parissa pientä iltapuhdetta... Kaikkea ihanaa on luvassa silläkin saralla!

Lisää lunta toivoen,
Taru / Seuran bloginörtti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti