torstai 12. helmikuuta 2015

Seitsemänkymmentäyhdeksän


Seitsemänkymmentäyhdeksän on ensi viikon sunnuntaiksi match showhun varattujen ruusukkeiden lukumäärä. Värikirjo on erittäin pirteä ja näitä herkullisia värejä ihailee mielellään!

Viisikymmentä on mukaan mahtuvien kaviokkaiden lukumäärä. Muutamalle on vielä tilaa, joten jos omaa karvakorvaa ei ole ilmoitettu mukaan, tee se nyt! Mätsärikutsun löydät vaikkapa selaamalla tätä blogia muutaman höpinän taaksepäin.

On muuten kymmenen päivää vielä jäljellä ennen tapahtumaa! (... ja järjestäjillä on ainakin kymmenen rautaa tulessa, heh heh.)

Kaksi euroa on mätsäreiden sekä talviriehan aikana myytävien arpojen hinta. Kahdella eurolla saat yhden ja vitosella kolme!

Numero kaksi on myös saamasi toimihenkilöpisteiden lukumäärä, kun tulet mukaan reippaaseen joukkoomme järjestämään talviriehaa, jonka yhteydessä näyttelykin pidetään! Hommaa on jos jonkunlaista ja kaikille löytyy varmasti sopivaa pientä puuhaa paikan päällä. Kaksi toimihenkilöpistettä ovat yhteensä kymmenen euron arvoisia ja ne voit käyttää osallistuessasi järjestämäämme tapahtumaan: näyttelyyn, ratsastuskilpailuun, valmennukseen... Saat vapaasti valita! Ilmoita innokkuudestasi tämän alle kommenttikenttään tai vaikkapa seuramme pääjehulle pauliina.vine@spvhorses.fi.

Vauhti senkun kiihtyy talviriehaa kohden!
Taru / blogitäti

Ps. Kolmesataa tykkääjää facebook- sivuillamme

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti