sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Tervetuloa!

Edessäsi on Auran seudun hevosharrastajien ensimmäinen blogijulkaisu! Mahtavaa, että olet löytänyt tiesi tänne! Seuran kotisivut tulevat olemaan se virallinen tiedotuskanava ja tämä sitä tukeva, aivan aallonharjalla surffaava, nopeasti päivittyvä informaatiokeidas.

Mietit ehkä mistä löydät kotisivumme? Et aivan vielä mistään, mutta tulossa ovat! Aivan pian... Enää muutama yö... Aivan varmasti kerromme, kun pääset ihmettelemään uunituoreita sivujamme. Sivujen kautta pääset mm. liittymään seuramme jäseneksi ja kurkistamaan minkälaista porukkaa hallituksesta löytyy.

Mikäs tämä Auran seudun hevosharrastajat on?

"Auran seudun hevosharrastajat on vuonna 2014 marraskuussa alkunsa saanut kaikkien hevosihmisten seura. Seuramme pyrkii tuomaan hevosihmisiä yhteen “karvoihin katsomatta” ja tukemaan hevosharrastusta alueellamme niin ylä- kuin alamäessä. Seuramme arvoiksi on kirjattu YHTEISÖLLISYYS, YSTÄVÄLLISYYS, TOIMELIAISUUS, POSITIIVISUUS JA KANNUSTAVUUS.
Seuramme tämän hetken suurin tavoite on saada kylämaneesi Auraan."

Eli toisin sanoen: Täällä Auran lähialueella on suuri määrä hevosia, hevosihmisiä ja innokkuutta treenata ja touhuta kaviokkaiden kanssa. Suurin osa meistä touhuaa hevoskuvioitaan omissa kotitalleissaan ja mutisee marraskuun räntäsateessa maneesin puutetta. Täältä on lähimmille maneeseille matkaa reippaasti, joten toivomme innokkuudella ja yhteistyöllä saavamme tulevaisuudessa maneesin tänne kyläämme.

Menoomme mukaan ovat tervetulleet kaikki! Me olemme aivan yhtä innoissamme ravuriratsastajista, kukkahattutädeistä, ponipojista, kuolaimetta ratsastavista, pullaponin pitäjistä kuin kilparatsastajista! Seuran johtokuntakin on kasattu niin monipuolisesta kattauksesta hevosharrastajia, ettei siitäkään jää nyt tämä juttu kiinni!

Matkamme on vasta alussa, mutta luvassa on paljon erilaisia tapahtumia ja sutinaa! Hyppää kyytiin ja pidä kovaa kiinni! Tervetuloa joukkoomme!

Allekirjoittanut miniponinsa kanssa.
Kuva: Marjut Myller

Lähimaneesista haaveillen (varsinkin näiden jäätikkökelien aikaan),
Taru / AHH- blogipäivittäjä

4 kommenttia:

  1. Mukavasti lähti bloginpito alkuun, tsemppiä projekteillenne ja tapahtumille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!
      Tsemppiä tarvitaan varmasti matkan varrella, yhtään meidän porukan tehotiimiä väheksymättä. Täältä, ja kotisivuiltakin, näkee miten hommamme etenevät. Tervetuloa lukemaan jatkossakin missä mennään!

      Poista
  2. Hieno idea tuo maneesi, samalla kun saisi vielä kunnon kokoisen ulkokentän kesän estekisoja varten ja vaikka harjoitusraviradan, niin olisi jokaiselle jotakin. Harjoitusradalle voisi miettiä vaikka sivuun maastoesteitä, niin olisi sekä ratsu- että raviväen käytössä. Itse olisin valmis maksamaan jäsenmaksun lisäksi käyttömaksua, jos saataisiin kunnon hevosurheilukeskus kasaan. Luulisin, että käyttöastetta lisäisi monipuolisuus ja mahdollisuus harrastaa useampaa lajia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et ole ainoa, jonka haaveet ovat jo ehtineet lentää kauas... :) Tämän suuntaisia toiveita meillä muillakin on! Lähdetään nyt kuitenkin liikkeelle tästä maneesiprojektista ja katsomaan miten pitkälle päästään!

      Poista