sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Tehtyä ja tapahtunutta

Kukkuu! Blogi on jälleen hiljaiselon jälkeen herännyt toukokuun alun innoittamana! Edellisen julkaisun jälkeen on tapahtumarintamalla tapahtunut paljon ja lisää on tulossa. Tässä vielä pieni kertaus mitä on seuramme nimissä touhuttu parin edellisen kuukauden aikana.


Maaliskuun alussa tuulisena ja sateisena päivänä pystytimme telttamme Auran Markkinoille. Väkeä oli mukavasti tapahtumassa liikkeellä kelistä huolimatta ja vetonaulamme talutusponi sai kuljettaa selässään suuren määrän leveällä hymyllä varustettuja lapsia kävelykierrokselle.


Maaliskuun 6. päivä seuramme ensimmäinen Gunilla "Mini" Wahlbergin klinikka käynnistyi rytinällä! Teoriatunneilla oli paljon kuulijoita ja päivän ensimmäiset ratsukot olivat keski-iältään 12-vuotta, vaikka ratsastajat olivat vasta 6-vuotiaita! Kuvassa Welsh Cob ruuna Rotherdale Jester (kisannut mm. kenttää PM-tasolla) 25-v ja Shettistamma Smirgeline 11-v. Ratsastajat Heini 6-v ja Sanni 6-v. Minin opissa jopa nämä ratsastajat tunsivat oppineensa! 


Seuraavana päivänä Minin valvovan silmän alla viimeisenä esiintyi kuvan vaativaakin startannut fwb- ruuna, jolla on yli 180cm säkäkorkeus. Sekä ratsastaja, että ratsu, vaikuttivat erittäin tyytyväisiltä, kuten muutkin Minin oppilaat! 

Eli ensimmäisen tunnin ponin säkä hieman yli 100cm ja viimeisen yli 180cm. Ratsastajien ikähaarukka 6-vuotiaasta lähes 60-vuotiaaseen! Tämä valmennus sopii siis kaikille!



Maaliskuun lopulla hevostarvikekirppiksellä vaihtoi tavara omistajaa. Myyjiä oli paikalla kolmisenkymmentä ja ostajiakin mukavasti! Tähkäpään tilan maneesi tarjosi hyvät puitteet kiitetylle tapahtumalle ja kauppa kävi.



Muutama viikko sitten laajensimme kohderyhmäämme koiraihmisiin järjestämällä Auvaisten koululla koirille avoimen match shown. Kaikenkarvaisia koiria olikin tuotu näytille mahtavasti seitsemättäkymmentä!

Näyttelyn BIS-tittelin nappasin nappasi saluki ADA 1v (es. Marika Aaltonen), BIS II oli puolivuotias valkoinenpaimenkoira (es. Jenni Laukkanen) ja BIS III bouvier HERTTA 1.5v (es.Kristiina Kraemer).

* * * 

Tulevana iltana kokoontuu seuramme johtokunta jälleen ja miettii mitä kivaa seuraavaksi järjestämme!  

Ideoita, ajatuksia ja toiveita tulevista tapahtumista otamme vastaan erittäin mielellämme!

Keväisin terveisin,
blogitäti Taru / AHH 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti