sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kevään seurakirje



Hei 

Kevät etenee ja kilpailukausi on jo täydessä vauhdissa. Auranseudun hevosharrastajilla on ollut kiireinen alkuvuosi. Seuran perustamistohinoiden lisäksi on järjestetty match show:ta niin hevosille kuin koirille, ratsastusklinikkaa, hevostarvikekirpputoria, on oltu markkinoilla, järjestetty ponitalutusta tapahtumissa ja kaiken ohella pyörii maneesihanke.

Jäseniä seuralla on yhteensä n. 80 kpl, joista n. 50 on SRL:n jäseniä, eli ihan mukavasti edetään. Johtokunnassa on tapahtunut hieman muutoksia. Henna Aalto vetäytyi johtokunnasta ja hänen tilalleen nousi varajäsenistä Teija Mauri. Allekirjoittanut toimii jäsensihteerinä loppuvuoden.

Logoehdotuksista uupuu vielä yksi. Eli haastamme tässä kaikki taitavat (ja ei niin taitavat) piirtäjät tekemään seuralle logoehdotuksen. Saisimme logon vihdoin ja viimein äänestettyä. Kun olemme valinneet logon, pääsemme tilaamaan seuratakkeja tai vaikka seuralippalakkeja.

Kesäkuun 5.-6 pv. AHH järjestää Mylverin talleilla Kyrössä 1 tason este- ja koulukisat. Seuraavana viikonloppuna seura osallistuu Metsämäessä järjestettävään Ponikarnevaaliin.

Seura on alustavasti lupautunut tekemään yhteistyötä tapahtumajärjestäjä Happeningin kanssa DBTL tapahtuman tiimoilta. Toukokuussa hoidamme ilmoitusten jakamisen ja itse tapahtumaan olisi seuralla mahdollisuus päästä osallistumaan talkootyövoimana. Siis vapaaehtoisia talkoolaisia tarvitaan.

Vielä kesäkuun loppupuolella kokoonnumme jäseniltamaan. Paikka ja aika ovat vielä hieman avoinna, mutta eivätköhän nekin pian selviä. Ilta alkaa leppoisalla epävirallisella kokouksella, jonka jälkeen mahdollisesti jatkamme saunoen ja uiden? Suunnitellaan yhdessä syksyä ja vaihdetaan kuulumisia. Toivomme valtaisaa osanottoa ja osallistumista.

Liitteenä ohje maksuttoman E-kilpailuluvan tekemiseen. Itse kilpailukutsu ilmestyy seuran koti- ja fb-sivuille aivan näinä hetkinä.

Aurinkoista kevään jatkoa :)
Ystävällisin terveisin johtokunnan puolesta sihteeri Veera Lehtilä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti